Reviews coaching en training Da’s typisch

Reviews coaching en training van Cathalijne in Groningen Drenthe
Dit is wat klanten zeggen….

Reviews coaching en training van Cathalijne in Noord Nederland

“Interessant en verhelderend. Ik heb mijn groepsgenoten beter leren kennen en kan sneller tegemoet komen aan de verschillen. Leuke oefeningen die echt inzichtelijk maken hoe iedereen is/denkt. Enthousiast en inspirerend. Cathalijne heeft alle tijd om alles uit te leggen. Gebruikt meerdere voorbeelden om iets duidelijk uit te leggen. Stelt groep op zijn gemak.”
L. UMCG, Groningen

“Interessante workshop die goede inzichten geeft in eigenschappen en neigingen van mensen. Blijft lastig om adequaat in praktijk toe te passen denk ik. Vergt oefening door mij. Cathalijne legt zaken helder uit. Schept prima sfeer en weet te boeien. Geeft compleet verhaal en benadrukt ook de nuances”.
G. UMCG, Groningen

“Interessant om naast inzicht in eigen type ook meer over anderen en groepsproces te weten te komen. Jammer dat we niet meer tijd hadden om met elkaar in gesprek te gaan over de tips hoe met elkaar om te gaan. Fijn dat je snel kunt improviseren en reageren op onze vragen. Leuk dat je de vragen die we je hadden opgestuurd erin hebt verwerkt zonder dat dat heel direct ging, dus ging onbewust en geleidelijk”.
A. UMCG, Groningen

“In kernwoorden: geduldig, luistert goed, aandacht, enthousiast, neemt de tijd, behandelt zo veel mogelijk voor toegevoegde waarde. Brede insteek, erg leuk! Specifiek op het ziekenhuis gericht, werkt fijn. Veel aandacht voor de verschillen en toepassing van MBTI. Inhoud past goed bij onze vragen, (die link) had iets duidelijker naar voren mogen komen.”
P. UMCG, Groningen

“Erg interessant, mijn doel m.b.t. de praktische inzetbaarheid van mbti is behaald. Ik vond de laatste oefening lastig, omdat ik altijd alles door elkaar doe. Erg fijn dat er ook tijd was voor persoonlijke vragen. Het was ook erg fijn dat Cathalijne veel kennis over mbti heeft, waardoor alle vragen zijn beantwoord.”
L. UMCG Groningen

“Duidelijke verdiepingsslag. Prettig om met concrete oefeningen meer inzicht te krijgen in de letters en hoe je dingen benadert. Jammer dat ik mijn type nog niet zeker weet. Over Cathalijne: prettig, rustig maar wel met tempo. Neemt de tijd voor dingen, waardoor iedereen aan bod komt. Oefening (doel) kan iets gestructureerder.”
S. UMCG, Groningen

“Over de workshop: + Goed ingespeeld op behoefte, + typedynamiek, – functieparen te weinig aan bod. Over Cathalijne: deskundig en overtuigend. Mooi materiaal.”
H. UMCG, Groningen

“Moeilijk, ben nog steeds kritisch. Zie MBTI als middel om verschillen bespreekbaar te maken. Nog wel moeilijk om er mee aan de slag te gaan. Wel meer inzicht, weten wie ik voor wat moet vragen binnen de groep. Cathalijne: Vriendelijk, duidelijk, praktisch & faciliterend. Bedankt!”
M. UMCG, Groningen

“In een roerige periode waarin mijn hoofd (te) vol zat met gedachten heeft Cathalijne me geholpen ze op papier te krijgen, te ordenen en weer een heldere focus te krijgen. Ze levert daarbij maatwerk, is positief kritisch, vraagt door om tot de kern te komen, geeft praktische tips passend bij de persoon en houdt je een spiegel voor. Misschien nog wel het belangrijkste: met haar kennis op het vlak van MBTI geeft ze je inzicht in je eigen karakter. Begrijpen hoe je denkt en reageert, waar je kracht ligt en waar je zwakkere kanten. Dankzij deze sessie heb ik door een heldere focus vorm en inhoud kunnen geven aan een nieuwe functie bij mijn nieuwe werkgever!“
P. vd B., Kanters Bouw en Vastgoed BV, Barendrecht

” Da’s Typisch”, de naam zegt het al!! Met groot enthousiasme, inlevingsvermogen en directe confrontatie weet Cathalijne mijn gevoelige snaar te raken. Dankzij haar werkmethoden kreeg ik duidelijk beeld van mijzelf, waar ik voor sta, in de zin van ” Das Typisch Ludwig”. Hierdoor is mijn persoonlijke fundering steviger geworden en heeft mij een duidelijke koers gegeven om de zee over te steken naar de plek van bestemming. Met deze bestemming hoop ik een baan te vinden die bij mijn hart ligt en mij verder kan ontwikkelen.”
Ludwig N., City Resort, Utrecht

“Even dachten we dat er voor ons team geen redden meer aan was….tot daar Cathalijne was!
Cathalijne is een ongelofelijke sterke vrouw, die de problematiek feilloos herkent, bespreekbaar maakt en dit probeert op te lossen via een andere wending met veel normen en waarden voor elkaar.
Wij hebben dit als zeer waardevol ervaren.”
Team Wilsumer Berge Resort, Duitsland

“Inspirerend, Respect, Uitdagen om vanuit andere invalshoeken naar de materie te kijken. Je geeft mij het gevoel van gelijkwaardigheid, Vertrouwen, Openhartig.”
P. M., CS Vincent van Gogh, Assen

“Cathalijne is een bron van levenservaring, kennis en inspiratie. Als ze iets doet dan kan je ervan op aan dat ze het meer dan goed doet. Mij heeft ze geholpen met MBTI waardoor ik een beter beeld van mezelf gekregen heb.”
C. B., ICM, Utrecht

“Op een leuke, spontane manier veel informatie gekregen met prima en aansprekende  voorbeelden. In korte tijd aan de hand van MBTI indeling veel kennis opgedaan. Daarbij ook handvatten gekregen om hier zelf in mijn projecten mee aan het werk te gaan. Inspirerend.”
G, projectleider, Zwolle

“Prettige persoonlijkheid om mee te spreken. Weet de essentie van de verschillende onderdelen goed aan te geven.”
R, projectleider, Zwolle

Doelstelling was dat MBTI meer zou blijven hangen, zodat ik er concreet mee aan de slag kan gaan. Dat is gelukt! Goede voorbeelden, veel bruikbare tips. Thanks!”
M, projectleider, Zwolle

“Bekwaam, rustig, aardig, kan goed uitleggen wat bedoeld wordt. Duidelijk, veel info toepasbaar in mijn werk, nog wel goed inlezen.”
J, projectleider, Zwolle

“Praktisch, meerwaarde. Ga het zeker gebruiken. Leuk en wat fijn om een ander pad te kunnen kiezen.”
G, projectleider, Zwolle

“Plezierig, goede voorbeelden en tips. Kan snel schakelen tussen situatie en MBTI.”
M, projectleider, Zwolle

“Erg prettig, duidelijk en open. Nuttig, vooral inzicht in eigen voorkeur en kracht. Goede onderbouwing en zeer veel nuttige en toepasbare tips & tricks. Heb het als prettig en leerzaam ervaren. Ga er zeker mee aan de slag.”
A, projectleider, Zwolle

“Cathalijne maakt van medewerkers een team door ze begrip en respect te laten ontwikkelen voor elkaars manier van handelen en communiceren. Cathalijne geeft je inzicht in de beweegredenen van je eigen handelen en leert je daarmee om te gaan.”
Jolanda Boerhof, Dierenpark Emmen

“Snel, doortastend, creatief, to the point (direct), uitdagend. Results, results, results.”
A. de W., ING, Groningen

“Cathalijne is dankzij haar intelligentie, gevoel, humor en ambitie in staat voor zichzelf maar veel meer nog voor anderen altijd het onderste uit de kan te halen. Tijdens haar werk in De Oosterpoort & de Stadsschouwburg in heb ik niet alleen met veel plezier met haar samengewerkt, maar ook erg veel van de samenwerking geleerd. Ze is van nature een trainer met een groot arsenaal aan kennis en vaardigheden, maar ook waarden en normen. Een voorbeeld in veel opzichten.”
J., De Oosterpoort & de Stadsschouwburg, Groningen

Overtuigd? Zien wat coaching of een training voor jou kan opleveren?